marți, 24 octombrie 2017

Trezirea

Trezire inseamna in general revenirea din stare de somn in stare de veghe. La nivel cerebral este trecerea de la functionarea creierului treptat de la unde majoritar delta (somn profund) la unde mai mult de 50% theta (somn cu vise), apoi la unde preponderent alfa (somnolenta), si in sfarsit trezirea completa cand creierul functioneaza in regim de unde beta sau gama (stress).
http://www.scritub.com/biologie/Ce-sunt-undele-cerebrale84192.php
Aceasta este trezirea fiziologica, exista insa si o trezire spirituala, un subiect foarte actual si foarte interesant. De ce este actual? Pentru ca planeta trece printr-o zona a Universului in care vibratia este mai inalta, si absolut tot ceea ce este viata pe planeta este conectat si vibreaza in acelasi ritm.
Se spune ca piramidele, bisericile, casele de rugaciune in general sunt locuri sfinte tocmai pentru ca sunt construite astfel incat sa oblige corpul/creierul sa vibreze cu o frecventa mai inalta, aceasta conectand mai profund la constiinta universala/divinitate/Unul/Dumnezeu/Allah/Budda sau cum vreti sa numiti pe Creator. Practic acum toata planeta vibreaza precum interiorul unei biserici, conexiunea a devenit mult mai puternica si permanenta:
http://noul-univers-christalin.blogspot.it/2014/05/despre-frecventa-de-rezonanta-schumann.html
Fiind conectati mai profund la Divinitate, fara sa fim (foarte) constienti evoluam spiritual, unii mai incet si mai asumat, altii practic de nevoie.
Se pare ca toate bolile pe care le facem sunt in primul moment blocaje spirituale, neputinta de a accepta si ierta, adica de a iubi neconditionat, iar neacceptarea evolutiei spirituale blocheaza conexiunea cu Divinitatea la nivel cerebral si induce boli psihice. Se spunea si in trecut ca un nebun este un om care l-a pierdut pe Dumnezeu...
Eu as spune ca bolile psihice apar pentru ca "razboiul" intre ego si spirit este prea dur, medicamentele nu prea vindeca, sunt asemeni armelor care intretin conflictele in loc sa le stinga. Sunt tot mai multe voci care incearca sa explice potentialul nostru interior de a ne vindeca, pentru ca boala este ea insasi un experiment care poate decurge asumat sau ne poate distruge:
https://vimeo.com/159336304
https://vimeo.com/173291473
Cel ce vrea sa stie daca spiritul si egoul sau sunt in armonie, adica daca parcurge drumul pentru care a venit pe planeta, trebuie doar sa fie atent la ceea ce face, sa ii placa ce face, sa ii iasa usor proiectele, sa treaca usor timpul cand munceste, sa ii placa sa traiasca. Stresul si vina sunt indicii ca ceva nu este in regula, iar senzatia ca nu mai poti/de sufocare, este deja semnal de alarma ca ceva trebuie schimbat. Ascultati corpul/inima si vei fi in armonie cu viata/creatia divina.
Totusi, sunt si persoane/spirite care vin pe planeta pentru a experimenta... stresul... :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

05.03.2018

In Romania, de regula, barbatii isi iau jucariile si pleaca, lasand copiii cu mama lor. In Italia, di solito, femeile isi fac bagajele si p...