joi, 5 octombrie 2017

Credinta/religia

Eu cred asa: religia este planeta pe care vom trai in urmatoarea viata, de aceea este bine sa fim foarte atenti cand ne alegem tipul de spiritualitate cu care rezonam, pentru ca va fi lumea spre care ne indreptam.
Se spune ca in interiorul fiecarei planete este "legat" prin gravitatie un demon, care primeste lumina si caldura de la soare, noi ne invatam lectiile intre atractia demonului si lumina ingerului.
Daca planetele au gravitatie diferita, atunci si demonii din interior au potente diverse, iar sufletele "legate" de aceste planete au lectii de viata specifice de invatat.
Albert Einstein ii scria fiicei sale ca forta de care cercetatorii nu tin seama, poate cea mai puternica forta din univers, este iubirea, pentru ca energia iubirii este insusi Dumnezeu. Nu m-ar mira ca stiinta sa ajunga la concluzia ca gravitatia este determinata de forta iubirii, in sens de atasament...
Iubirea in sens de admiratie si recunostinta, inalta spiritul si ii da putere, iubirea in sens de atasament conditionat, scufunda in materie si in provocari.
Asadar ganditi-va bine cand alegeti sa treceti la alta religie, fiecare planeta are "legat" in interior un demon, dar e condusa de un inger, e bine sa aveti un inger preferat. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

05.03.2018

In Romania, de regula, barbatii isi iau jucariile si pleaca, lasand copiii cu mama lor. In Italia, di solito, femeile isi fac bagajele si p...