marți, 7 noiembrie 2017

Zodiac si numerologie

Zodiacul si numerologia sunt ursitoarele noastre. Zodiacul ne prezinta darurile cosmice, in functie de vibratia planetelor care se afla in anumite pozitii pe cerul nostru la nastere, numerologia ne vorbeste despre darurile atribuite prin vibratia numerelor cu care ne-am nascut.
Se spune ca in interiorul fiecarei planete este "legat" un demon cu lanturile gravitatiei, de aceea planetele au vibratii diferite. Gravitatia este o forta care a putut fi observata dar nu si inteleasa, practic nu prea se stie exact ce anume o produce. La un moment dat, Einstein a scris o scrisoare catre fiica sa, in care ii spune ca cea mai puternica si mai putin inteleasa forta din univers este forta iubirii neconditionate, care pe Terra nu o poti intalni decat in relatia parinti/copii. Poate ca gravitatia este data de starea vibrationala si de atasament/frica, emotii duale in care se transforma iubirea neconditionata cand ajunge in dimensiunea noastra materiala.
Asadar avem ca ursitoare pe de o parte planetele din sistemul solar, in diferitele lor pozitii si cu diverse influente, pe de alta parte numerele/matematica astrala, pentru ca universul poate fi decodificat si matematic, in functie de ceea ce ne-am dorit sa experimentam in aceasta viata.
Nu toate zodiacele par exacte, pentru ca ele sunt interpretate de oameni prin intermediul sistemului lor propriu de valori, si intelese de oameni cu alte sisteme proprii de valori, si este normal sa fie asa, nu trebuie sa stim prea multe de la inceput. Dar cu matematica e un pic mai simplu, vibratia numerelor poate fi inteleasa mai usor, iar armonia poate fi construita si cu ajutorul numerelor.
De exemplu cui ii place sa calatoreasca, e bine sa aleaga drept resedinta o locuinta sub vibratia numarului 5, dar si un partener cu aceleasi intentii.
Pe de alta parte, prea multa armonie te impiedica sa inveti, sa evoluezi, daca nu experimentezi diverse probleme nu poti cunoaste emotiile in profunzimea lor ("provocarile sunt sarea si piperul vietii"), o viata prea linistita poate fi chiar plictisitoare.
Totusi cred ca e mai interesant sa faci alegerile asumat:
https://www.zodiacool.ro/
Candva priveam viata ca pe o lupta, astazi prefer sa ma "joc", este mai putin stresant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

05.03.2018

In Romania, de regula, barbatii isi iau jucariile si pleaca, lasand copiii cu mama lor. In Italia, di solito, femeile isi fac bagajele si p...