marți, 22 august 2017

Reiki sau Energia divina/universala

Aud de multa vreme despre Reiki dar abia anul trecut am rezonat cu informatia.
Rei ki inseamna energie divina/universala.
In crestinism simbolul crucii este foarte puternic, i se spune simbol de cer zece, dar pe crestini nu ii informeaza nimeni cat sunt de puternici datorita botezului. Asta inseamna ca te poti conecta la spiritele de cer zece in orice moment, si le poti cere ajutorul.
Asiaticii nu sunt crestini, Mikao Usui creatorul Reiki si-a dorit puteri ale universului, in primul rand puterea tamaduirii, si de aceea a postit post negru de 40 de zile, adica fara mancare si fara apa, iar pentru a nu pierde sirul zilelor punea in fata pesterii zilnic, cate un bolovan. Se spune ca in a 41-a noapte a visat primul semn din sistemul reiki, "puterea universului aici si acum" sau "cho-ku-rei"
De fapt poti sa practici reiki si fara semen, iar daca vrei sa amplifici puterea mainilor poti face semnul crucii. Nu ai nevoie sa mergi la cursuri, nu ai nevoie sa fii initiat de nimeni, iti poti face autotratament singur si iti poti ajuta si familia, palmele sunt ca niste antene care capteaza energia universala/divina si o directioneaza dupa cum le asezi pe corp:
https://www.youtube.com/watch?v=B9Ub-xbsZJA
Daca totusi vrei sa stii si semnele Reiki-Usui, aici gasesti cursul si explicatiile:
https://www.youtube.com/watch?v=m_cPATN7H6Y
Karuna Reiki te invata sa ceri ajutorul sfintilor:
https://www.youtube.com/watch?v=Rmxg3uQpAbE
Prin Reiki nu vindeci ci energizezi chakrele principale ale corpului si portile de intrare a energiilor blocante/negative, incepi sa iti intelegi corpul si problemele emotionale care determina blocarea energiilor si imbolnavirea.
Eu personal aveam dureri de spate pentru ca ingrijeam deja de un an doi varstnici care aveau nevoie de sustinere pentru a se putea ridica/aseza sau merge, dupa trei zile de autotratament spatele nu ma mai durea. In plus, energia poate fi trimisa la distanta, oriunde in Univers, in trecut (pentru a intelege diverse intamplari/situatii) sau in viitor, pentru a te sustine in momente grele.
NU SE PRACTICA REIKI PE O PERSOANA FARA ACORDUL ACESTEIA, PENTRU CA ORICINE ARE DREPT DE LIBER ARBITRU, ADICA SA DECIDA SINGUR(A) CE VREA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

05.03.2018

In Romania, de regula, barbatii isi iau jucariile si pleaca, lasand copiii cu mama lor. In Italia, di solito, femeile isi fac bagajele si p...